maanantai 13. lokakuuta 2008

Lähtöfiiliksissä - Intia 16.10-5.11

Tänään iski jo "pientä" jännitystä tulevasta matkasta. Mielessä on ollut, niin paljon muuta koko ajan, että ei ole ehtinyt sen kummempia kelailemaan. Aamulla, kun heräsin olikin sitten jo huikea fiilis. Mitä pitää vielä hankkia? Onko mulla nyt kaikki mietittynä? Ajatukset kasaan ja pientä listaa väsäämään ja yleistä fiilistelyä.

"Shoppaus/toiminta listan" tehtyäni löysin sieltä muun muassa näitä:

-munalukko
-jätesäkkejä (saa heittää sinne sit vaikka rinkan jos on tarves)
-minigrippusseja (pitää kalvottaa kännykkä, I-Podi jne)
-kopioi kaikki dokumentit
-salmiakkia
-karkkeja paperissa
-suomalaista tupakkaa :) (alex tarvitaankohan me näitä)
-antibac-käsigeeli
-verkkovirta laturi I-podille
-pakkaa otsalamppu

Matkan suunnittelu on ollut muutenkin tässä aika vähissä, kun vähän yllättäen se suuntautui nyt Intiaan. Matkaa, kun aloimme miettimään Aleksin kanssa, niin oltiin vaan lähdössä pienelle irtiotolle jonnekin ja päällimmäisenä oli aluksi Egypti. Mutta käsistähän se lähti. Löydettyämme suhteellisen edulliset lennot Intiaan kävi selväksi, että sinne mieluummin kolmeksi viikoksi, kuin viikoksi Egyptiin.. Saadaanpahan vähän pidempi reissu..

Kumminkin pääpiirteet matkasta on nyttemmin selvinnyt. Lennothan meillä on välille HelsinkiVantaa-Mumbai-HelsinkiVantaa. Mumbaissa pari päivää ainakin. Sieltä matka jatkuu lennoilla Jaipuriin tai sinnepäin. Käydään tsekkaamassa Agrassa Taj-Mahal. Palataan Jaipurin ohitse ja matkataan Udaipuriin. Siellä White Lake Palace tarkistetaan ja muutenkin varmaan hauska mesta. Sieltä Ahmadabadiin ja länteen tarkistamaan Diu.. Siellä lungnisti ja takaisin Mumbaihin. Todellakin aivan pääpiirteittäin vain suunniteltuna ja voihan tuohon muutoksiakin tulla. Hyvä kumminkin olla jotakin suunnitelmia, ettei mene ihan häröilyksi.

Ensimmäinen kunnon reppureissuhan tämä mulle vasta on ja saa nähdä.. Ollaan vielä huippu kusessa;) Vaellettua ja reissattua on kyllä aikasemminkin tullut, mutta onhan tämä jotain ihan muuta kuin aikaisemmin. Se kai kumminkin on tarkoituskin, kun matkaan lähtee. Uusia kokemuksia, elämyksiä ja "kulttuuria" terveellä järjellä ja hyvällä huumorilla.

Tästä se lähtee! Intia 2008!





Suunnilleen näillä mennään..

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

;) juu,juu onhan sitä kaikenlaista "tänka på" -kunhan nyt tuutte ehjänä takaisin -niin "mom" taputtaa käsiään.Turvallista matkaa!

Maiju kirjoitti...

Tuut sit turvallisesti takaisin sieltä!

Pidä hauskaa, nähdään kolmen viikon päästä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Taitaa nettikahvilat olla vähis siellä:)"mom" käväsee joka päivä kiikaamassa...onks mitään uutta?"suck" mutta ei:(
Eli onko mulla: "Much ado about nothing.Great cry and little wool??

Anonyymi kirjoitti...

No tulipa tässäkin blogissa käytyä, mutta ei oo velipoika vielä mitään kirjoittanut. (siis matkan varrelta)
No saipa tässä luettua ainakin reissusuunnitelman jos ei muuta.

O-matic kirjoitti...

Niinpa niin.. taalla sit mennaan ja fiilis on mahtava, useinmiten :D