lauantai 25. lokakuuta 2008

Pushkar

Paiva 8 25.10

Koomainen yo takana ja aamusta heti suihkuun ja pakkaamaan tavaroita. Huoneen luovutus yhdeltatoista. Ei oikeen houkuttanut hirveesti, kun olotila ihan persiista. Laakkeita vaan liiviin, kunnon coktaileja vedettiin. Mentiin sit katolle syomaan ja pizzaa vedettiin molemmat. Aleksi halusi jotaki kiinteempaa ja ma vaan halusin pizzaa. Enhan ma tosiaan koskaan pizzasta ole pitanyt. On kumminkin tullut ihan kiitettavasti syotya paikallista ruokaa ja yksinkertaisesti tekee jo valilla vahan mieli jotakin vahemman mausteista ja normaalin nakoista ruokaa.

Ruuan jalkeen lahdettiin sitten kavelemaan kaupungille ja kohteena oli hindujen Brahma temppeli. Niin no eipa nuo niitten temppelit mitaan kummosia ole ja ihan suoraan sanottuna koko uskonto tuntuu olevan ihan pelkkaa rahastusta. Suurista uskonnoista varmasti tama on se jossa kaytetaan eniten hyvaksi tietamattomia ihmisia. Todella royhkeaa toimintaa ja taitaa olla viimeinen temppeli missa reissun aikana Aleksin kanssa kaydaan. Ei meita nyt talla kertaa kusetettu, kun osattiin sanoa vastaan. Mutta jo se etta ne yrittaa arsyttaa aivan suunnattomasti. Miettikaa nyt tilanne, jossa joku tyyppi kirkon ovella ottaa suo kadesta kiinni ja heittaa siihen kukkia ja alkaa selittamaan, etta tama kukka pitaa jattaa vaikka kirkon portille ja jos jatat sen siihen, niin "saat" sitten lahjoittaa sille rahaa.. Luulisi etta noista teoista syntyy seuraavassa elamassa sontakarpasena. Ilmeisesti ne teot eivat kumminkaan ole kaikkien mielesta pahoja tekoja. Vuodattelenpas nyt tuota. Se on vain arsyttavaa ja ku on muutenki niin hajalla, niin se arsyttaa kaksinverroin..

Tanaan ei varmaan tassa muuta tule sitten tehtya tai siis mitaan sen suurempia. Hotellille haluis jo menna istumaan ja vaikka juomaan Limcaa, jota virheellisesti tilasin eilen. Kutsuin sita limsaks ja hauskaahan siita tuli ja totesin sitten vain, etta almost right :D Kohtuu hyvin tassa kumminkin on jaksanu vaikka on ihan kylla paskana. Toivottavasti nama nappien nappailut auttaa.. Just heitin tossa jotakin paikallista duactin korviketta nassuun. Jaksais yon bussissa, vaikka vahan paremmin noitten avulla. Huomenna ollaankin sit jo Udaipurissa..

Tassa tamankertainen vuodatus.....

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No nyt sain blogin luettua!!! Ihan sairaan siisti reissu teillä ollut ja jatkuu vielä :) Pidä Lindroosien lippu korkeella ja nauti meidän kaikkien puolesta...Pitäkäähän pojat huoli ja tehkää kaikkea kivaa ja hullua (vaikka tuskin teitä tarvii siihen erikseen kehottaa) ja toivotaan että se flunssa nyt helpottais. Halauksin, -Linda

Anonyymi kirjoitti...

Taitaa rahankerjuu olla yleistä siellä.mutta eihän sitä joka paikkaan riitä antaa vaikka haluais. Koittakaahan selvitä flunssasta niin mielikin paranee.
Hyvää jatkoa. t. "mom"

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti tuut nopeasti kuntoon. Hyvää yötä sinne. :)

Maiju

Anonyymi kirjoitti...

Nyt vasta huomasin että Aleksilla oli kuvia blogissa... :D

Kiva nähdä että oot elossa ja kaikki ok, vaikka tuo parta on kyl sellainen, et sanoisin... Tai jätetään sanomatta. :D

Upeita kuvia oikeasti. Ei helpottanut ikävää ollenkaan... Tai matkakuumetta!!! :D

Maiju

Anonyymi kirjoitti...

Kävin ekaa kertaa saksan reissun käljeen lukemassa sun blogin. Nyt sitä tekstiä oli niin paljon siellä, että meinas kestää hieman sen lukeminen. Pitää käydä hieman useammin lukemassa, ettei kerry niin paljon. Olette ainakin ehtineet kokemaan yhtä ja toista matkan varrella. Flunssankin sitten sait. Mulla se tuli reissun jäkeen, eli neljä päivää oon ollu huonona. Kurkku kipeä ja flunssa. Ääntäkään ei pamemmin oo.
No minä käyn täällä taas sitten kattelemassa miten reissu etenee. Jos satutaan samaa aikaa nettiin niin vaihdetaan taas muutama sana. kuulemisiin!
T:Mikko

O-matic kirjoitti...

Kiitoksia kommenteista.. Udaipurista kirjoittelen ja blogin paivitys olisi nyt edessa. Pitakaahan huolta siella Suomessa ja Norjassa tai Saksassa vai missa se nyt oli :P