lauantai 18. lokakuuta 2008

Mumbai

Paiva 2 18.10

Tanaan ollut ihan iisi paiva. Nukuttiin kymmeneen asti. Sitten rahan nostoon ja syomaan. Kaytiin taas Laxmi Villassa. Juusto omeletti tuli syotya. Mausteinen mutta loistavan makuinen. Tasta jatkettiin Gateway Of Indialle ja sielta otettiin vene Elphanta Islandille. Veneessa vain paikallisia me ja yksi lansimaalainen pariskunta, luultavasti olivat Ranskasta. Hienoa menna "merella". Tajuttoman kuuma vain oli.

Hyva kylla, kun taalla sellasta lahemmas 35 astetta varjossa koko aika ja paalle kosteus tuolla vesilla. Ei toisin sanoen ehka ihan valkoisen miehen ilma.. Elphanta Island oli ihan nahtavan arvoinen paikka ja luolat mielenkiintoisia. Pari apinaakin tuntui tekevan yhden luolan edustalla lahempaa tuttavuutta toisiinsa ja minapa nohevana sen tapahtuman myos kuvasin (eh). Myohemmin viela edessa menevalta paikalliselta turistilta vei yksi mukava apina vesipullon kadesta, haha on ne hurjia elikoita. Paluumatkalla meinas kylla menna melkeen taju sitten, kun istuttiin veneessa ja ei tuullut yhtaan. Hikea pukkas ja pukkas vaan. Paikalliset hymyili kylla hyvin, kun tosiaan vahan tuli hiottua siina. Mahtava reissu kumminkin. Kannattaa kayda, jos tanne joskus sattuu poikkeamaan. Kallistakaan ei ollut. Laiva 100 rupiaa ja sisaan paasy luolille 250 rupiaa. Hintahan on tietty suhteellista..

Hieno paiva kaiken kaikkiaan jalleen ja ei voi muuta kun todeta, etta on tama mahtava maa vain. Huomenna olisi sitten lennot Jaipuriin ja sielta meilla on jo varattuna hotelli myos. Pakko tehda varaus etukateen kun lennot ovat perilla vasta kahdeksan jalkeen illalla..

Tasta jatketaan nyt matkaa luultavasti tuohon korttelin paahan katsomaan minkalainen tunnelma on Leopolds Cafessa vahan nain myohempaan ja sit takaisin hotellille ja lepoa..



T

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Huhuu...melkein jalkoja alkaa särkee:) näyttää siltä että tähän mennessä on ollut "full boka" päivät.Kiva oli lukea,,,odotan innolla lisää"mom" vaan toivottaa jatkostakin mukavaa ja turvallista!

Anonyymi kirjoitti...

Heippa hei!
Lykkyä tyky!
Muistakaa pestä kätenne! :)
TITA
PS. kiva lukea matkasta!

Anonyymi kirjoitti...

Näyttää teidän päivät olevan täynnä tekemistä.
Kokemuksia on aina kiva saada uusia, vaikka kaikki ei aina ole niin mieluisia. Vaan eihän elämä aina ole ruusuilla tanssimista.
Toivottavasti saatte turvallisen jatkolennon. Kuulemisiin!
T:Mikko